Måndag igen!!

Trodde att töserna skulle sova lite längre idag men ack inte, lite i sju tyckte Isabell att nu va det morgon och dags att stiga upp!!! Morgonrutinerna gick smidig, lite bråk när vi skulle borsta tänderna, jag försökte hota med att om hon inte borstade tänderna så fick hon inte gå på dagis, men idag svarade hon "men mamma då kan vi väl åka och snurra hos mormor istället!!" (förmodar att hon menar karusellerna i lördags :-)).

När jag lämnat Isabell på dagis stack jag och Tildisen till Rusta skulle ha lite trädgårdsgrejor men det blev bara en grillrengöringsborste. Sen hem och käka frukost och en god kopp kaffe. När detta var gjort så fixades det lite och bädda sängarna, sen var det middagsdags för Matilda.

Innan vi hämtade Isabell på dagis stack jag och lillan in om på Öb och handlade lite uteleksaker till Isabell och lite trädgårdsverktyg till mig och girllförkläde till grillkungen Robban!!

Snyggt va?!?


När vi hämtat Bellebus åkte vi och matade ankorna, hade lite korvbröd över som var försent att frysa in. Isa har pratat länge om att hon vill åka och mata ankorna. Efter det införskaffade vi en cykelhjälm till Matilda, 349:- fy f-n va dyrt!!! Har nämligen köpt en cykelsits på blocket som man sätter på styret så nu kan jag cykla med båda mina barn på min cykel. Sen hem och käka mellis. Efter mellis gick vi ut i trädgården, Isabell och Matilda hade jätteroligt, hade satt Matilda i gåstolen så hon och Isabell jagade varandra på uppfarten medan jag lukade. Sen var det dags att laga middag. Blev lasagnette. När vi ätit blev det premiärtur på cyklarna. Robban hade Isabell på sin cykel och jag hade Matilda på min. Matilda tyckte det var sådär, hon va rätt så trött.


Hur söta barn får man egentligen ha :-)

När vi kom hem blev det välling och läggning direkt. Nu skall jag oxå gå och lägga mig och sova. E som vanligt så trött att man knappt orkar hålla ögonen öppna. 

1. Isabell ville dricka sin välling i Matildas vagn idag.   
2. Matilda söt i Rikards kebe.

Sov gott, ses imorgon!!!

Söndag!!

Idag fick jag sova länge. Men jag va ändå trött, kändes som om jag hade varit ute hela natten och festat. Va bara inne och slappade hela förmiddagen. Rikard kom en runda på kaffebesök. Efter två gick vi ut i det fina vädert. Robban la ut lite gräs som vi fick av grannen. Jag fick äran att plocka maskroser på gräsmattan, fast det var lite lagom roligt terapiarbete!! Va ute till klockan 17.00 då det var dags att käka middag. Isabell va så trött och hungrig att hon bara satt rätt upp och ner och grät, stackars flicka det é inte lätta att ha fest med kompisar till klockan 22.00. Till middag blev det rester sedan igår. Sen var det dags för barnen att bada, det fixade som vanligt Robban medan jag gjorde i ordning i köket. Efter bad var det till att kamma Isabell, borsta tänderna på med jamisen och raka vägen till sängen. EN SÅN TRÖTT FLICKA!!

Nu sover båda mina flickor och jag skall inta horisontallläge i soffan och titta på tv (bakom mina ögonlock *skratt*)!!!

Ses här imorgon, jag lovar att jag skall (försöka) skriva varje dag!!


Visst har vi fin öppenspis i storarummet??!!??

Fredag och Lördag!!

Fredag: Robban tog ledigt idag för han var trött. Lite jobb över telefonen blev det i alla fall. När jag lämnat Isabell på dagis stack jag och snackade lite med en vän. Sen hem och hämtade Robban och Matilda hade lite ärende på stan skönt att han kunda följa med och ha Matilda. Sen var 4 timmar över och det var dags att hämta Isabell. Stack till Maxi och handlade. När vi kom hem städade jag nedervåningen i en rasande 90, allt för att få det gjort. Nu é huset städat inför helgen, skönt!! Behöver man inte tänka mer på det. Fick även tvättat altanen med grönsåpa så vi kan ta fram våra utemöbler. Var lata med matlagningen så det blev pizza till middag, som vanligt en fredag, platt pizza, paltt mage öhhh NOT :-).

Lördag: Kunde inte sova i natt, somnade efter 3.30. Och what a morning!! Matilda vaknade redan kl 6. Jag sa till henne att det är förbjudet att vakna så tidigt i vårt hus men det gav hon blanka fan i (på ren svenska :-)). R kom upp redan kl 8.00 (han hade ett telefonmöte med Kina kl 9.00), så han och Isabell cykla upp och köpte bullar, GOTT! Medan jag gjorde i ordning mig själv och barnen oljade Robban balkongen och altanen så nu är det bara att ställa ut utemöblerna!!

Sen stack vi till Familia och handlade, Rikard var också med, Isabell var hos farmor och farfar. Köpte mat och en grill. Har bara haft en lånad minigrill fram till nu. När vi kom hem hämtade jag Isabell så stack vi till mormor i Landskrona och åkte karuseller. Isabell tyckte det va jätteroligt!! Hon har aldrig åkt karusell innan.


Åka karusell och äta karamell och fröjdas hela dagen uti Landskrona!!


Hennes första sockervadd någonsin, tyckte det var sådär!!

På kvällen kom Monika, Zoé och Estelle och hälsade på. Vi grillade såklart på vår nya fina grill. Det blev kött och korv tillsammans med potatisgratäng. Mumsfillibabba!! Isabell och Zoé hade fullt tryck tills klockan nästan var 22.00 då stupade Isabell och kompisarna åkte hem.

Torsdag!!!

När jag lämnat Isabell på dagis så tog jag rycket och städade ovanvåningen. Känns skönt nu när det är gjort. Nedervåningen får jag ta imorgon, man hinner inte så mycket på 4 timmar. Matilda fick köttbullar och grönsaker till middag idag och det gillades starkt, det e så skönt att hon äter middagen nu!!!!!!!! När Matilda ätit somnade jag henne och tänkte att jag skulle äta, men jag hade tittat fel på klockan på en hel timme så klockan var dags att hämta Isabell och Tildisen som precis hade somnat. Tur att vi har farmor så nära boende och hon va hemma så hon kunde komma hit och titta till henne när jag stack och hämtade Isabell. Matilda har nämligen inte sovit så gott i natt för min lilla tjej är tvärförkyld, därför tyckte jag att det var synd att väcka henne igen. 

När jag hämtat Isabell bjöd farmor med oss hem på fika, det ville såklart Isabell så att så fick det bli. När vi fikat stack jag och barnen till lekplatsen på Flybjärsvägen och sen till kullarna. Jag tycker så synd om Isabell, inte ett enda barn på någon lekplats. Vi var ändå ute i 1,5 timme. Barn på lekplatser efterlyses!!


E dom inte söta i sina Hello Kitty hattar?!

När Robban kom hem blev det grillning. Ja här grillas det så det slår härliga till. Det märks att vi aldrig har bott så vi har kunnat grilla innan :-). Men e det varmt och soligt ute så tillhör det liksom att grilla. Man får passa på medans det är fint väder, innan man vet ordet av det kan det fina vädert vara borta men vi får hoppas på en fin sommar!!!!!!

Nu ligger båda kidsen och sover och jag skall lägga mig på soffelocket och titta på tv, ja ja vi vet alla hur det slutar men det är ialla fall min avsikt :-).

Ses imorgon!!!! Kramizar!!!

Onsdag!!

Lämnade Isabell på dagis som vanligt. Hemma hade jag och Matilda bara en lat dag. Jag vet inte vad jag ska göra med min trötthet, hoppas att den släpper snart!!! Innan jag hämtade Isabell på dagis stack jag och Matilda och bytte Isabells bubbelpistol. När vi kom hem från dagis så blev det fika på altanen med 1000 bubblor farande överallt, Isabell tyckte med andra ord att det var jätteskojigt med sin nya bubbelpistol. Sen blev det en tur till kullarna innan middagslagning. Middagslagning och middagslagning, djupfryst potatisgratäng och kassler så det var bara att hälla ihop i en gratängform, på med lite ost och in i ugnen. Gott fast det var latmat!!


Så här fint é vårt Magnoliaträd nu!!

Ha det!!

Tisdag!

Idag har jag och Isabell varit på Öron-näsa-hals. Vi går dit 2 ggr per år eftersom hon  har rör i öronen eller i alla fall hade, doktorn tog ut det vänstra då det låg löst i örongången. Hoppas nu att öroninflammationerna inte kommer tillbaka!!!! Fast han tror att de gör det då hon hade vätska bakom trumhinnan, han trodde att vi nog fick sätta in nya rör. Skall få en ny tid i slutet av juni, får höra vad han säger då.

Efter ÖNH så lämnade jag Isabell på dagis, hon har längtat så efter sin pojkvän Jonathan (han var ledig förra veckan). Sen körde jag och hämtade Matilda hos farmor och farfar, dom hjälpte mig att passa henne när jag var på ÖNH med Isabell. Tack för hjälpen och den goda frukosten. Farmor tycker jag slarvar med maten så hon passar på att fodra mig när jag é där :-).

Idag gav jag Matilda 8 månadersmat (kalops) och för första gången så tyckte hon om maten. Sååååå skönt hoppas att detta håller i sig så vi slipper detta middagskrig som vi har haft de senaste månaderna!! 

När jag och barnen fikat skulle vi ut och blåsa såpbubblor med Isabells nya såpbubbelpistol som vi var  och köpte idag. Tror Ni att skitet fungerade!!!!! Nä nä så klart inte. Det är nästan varje gång man köper något nu för tiden som det är fel på när man kommer hem, man börjar ju så smått att lacka ur på detta!!! Isabell blev såklart jätteledsen, hon hade liksom sett fram emot att få sjuta bubblor! På kvällen var det dags för rutiner igen, middagslagning, disk, lek med pappa osv. Nu ligger mina gullungar och sover och jag kollar Desperate houswives Go kväll!!


Det fick bli blåsbubblor emanuell!!                              Lilla Matilda gillar att titta på bubblorna.

Då var det ny vecka igen!!

Idag va Isabell inte på dagis då vi fått en tid till en neurolog på sjukhuset. Matilda var hos farmor och farfar, det hade gått bra. När jag och Isabell kom tillbaka från sjukhuset bjöd farmor på god middag, torskblock som hon gör i ugnen med god sås och kokt potatis, mycket gott, tack snälla!! Efter middagen promenerade jag, Isabell och Matilda till biblioteket här i Påarp och lämnade tillbaka böcker och lånade nya. Vilket underbart väder det har varit idag!!!! I love sommar och sol. När vi varit på bibblan så gick vi tillbaka till farmor och farfar och fick fika. Tack för hjälpen idag ♥

Sen gick vi hem till oss och lagade middag, blev makaroner och köttfärssås. Alltid gott! Sen blev det lite upplockning här hemma, hängde upp en maskin tvätt och Robban badade med kidsen.


Min goa lilla tös på sjukhuset!!

Ha en trevlig kväll!!!

Söndag!

Inte riktigt up to date men men här kommer söndagen i alla fall. Farmor kom och hämtade Isabell på förmiddagen dom skulle gå och plocka vitsippor i skogen här i påarp. Jag och Robban passade på att åka till Citygross och veckohandla, tråkigt men ett måste!!

Förmiddagen bjöd på riktigt kallt väder men solen kom fram vid ett tiden då det blev riktigt fint väder. Det var skönt för kl 17.00 var det dags att gratulera min pappa som fyllade år igår (lördag) hurra, hurra hurra! Vi var bjudna på middag på pumphuset restaurang i Borstahusen. Jättemysig restaurang med fin utsikt. Man hade inte fått samma känsla om det varit dåligt väder ute. Jag åt en väldigt god hamburgartallrik. Tack snälla pappa för god middag. Isabell hade jätteroligt med sina kusiner Felix och Lukas hon bara älskar att leka med dom. Tack Felix för att du höll rätt på henne :-). 

Man e ingen van bloggare ännu för jag glömde såklart ta bilder!! Men kolla in deras hemsida. http://www.pumphuset.net


Så här  fin/cool va Isabell på "kalaset" i alla fall!

Lördag!

Idag var jag shoppingsugen!!! Robban och hans far skulle fixa bräder så vi kan få staket och grind för källartrappen så att inte barnen står på huvudet ner där, riktigt rälig stentrappa é det. Då passade jag, barnen och farmor på att köra till Väla och Ikea!! Fick tag i lite kläder så jag känner mig nöjd, för i dag i alla fall :-). Tack snälla farmor för den goda middagen på Väla säger jag och Isabell. "Tallriksmodellen" till Isabell och Enchiladas till mig och farmor. När vi varit på Väla gick vi in på Ikea. Jag behövde lite grejor där. Jag hittade även en rätt bra "grej" som man hänger handdukar på i badrummet, har lite kasst med plats för badlakanen på ovanvåningen.

Dagens inköp!!
1. Skjorta och topp från Vero Moda.
2. Söta klänningar från Gina Tricot.
3. Bra handdukshängare från Ikea.

Vad tycks om att mina tår kom med på första bilden. Vilken mästerfotograf man é!! Noooooot!!!!
Nu vet Ni i alla fall hur mitt nya tånagellack ser ut. *skratt*

Fortsatt trevlig helg!!


Fredag!!

Fredag!! Isabell var på dagis idag fast det var fredag. Hon blev så glad när jag sa att hon fick åka dit! Jag skulle egentligen passat på och städa men vet Ni vad? Jag pallade inte. Det blev en maskin tvätt sen kom min mamma det var mycket trevligare än att städa tycker jag. Mormor va med och hämtade Isabell på dagis, gissa om hon blev glad!!!! När vi kom hem fikade vi sen gjorde vi Påarps alla lekplatser. Först va vi på Flybjärsvägens lekis, sen på kullarna och sist men dock inte minst skolans lekplats, den är superfin!!! Vilket lovely väder, me love!!!!!!! På kvällen blev det grillad korv. Gött det är att bo i hus!!!!



Bellebus i fullgång!!!!


Gungeli gung!!

Bort med alla vinterytterklädertorsdg!!

Gjorde rycket som jag har gått och längtat efter, STÄDA BORT ALLA VINTERYTTERKLÄDER!!! Okey tjejorna fick behålla varsin jacka, mössa och vantar. Lite vemodigt att plocka bort Matildas grejor för nu vet jag, aldrig mer små söta babykläder. Tiden gick så fort att jag nästan missade att hämta Isabell på dagis, men jag hann i tid.

När jag hämtade henne ville hon inte alls åka hem, "mamma kan vi inte åka och hälsa på någon, vi kan väl åka till Zoé eller åka och köpa något eller hälsa på farmor och farfar eller mormor i Landskrona eller Lukas". Stackars tjej hon ville vad som helst utan att åka hem så det blev farmor och farfar. Ganska bra för mig för jag hade planerat lite städning, nu slapp jag det. Tyvärr väntar städningen på mig tills imorgon :-(  

Stannade hos farmor och farfar till lite i fyra, sen hem för att laga middag. Blev pasta Carbonara, det är rätt mumsigt. Efter middagen blev det dusch för Isabell och Robban. Idag ville Isabell inte alls ha blöja på sig när hon skulle sova, så i natt är första natten utan blöja, hoppas att det går bra!!! När jag skickade henne att kissa tredje gången efter vällingen så sa hon "men mamma! ska jag kissa nu igen" :-) men där kom kiss alla tre gånger. Lycka till Isabell, skönt att slippa varm blöja nu när det börjar bli så varmt i sovrummet.

Nu ska jag lägga mig och slappa på soffan, hur många minuter tror Ni att det tar innan jag somnar :-)

Ses imorgon!!! Kramar från mig till mina bloggläsare!!!!

Onsdag!

Morgonen flöt på smidigt. Hann tom med lite lek. När min stora flicka var på dagis va jag och Tildisen hemma och hade det lugnt och skönt. Jag e så trött så jag skulle kunna sova en hel vecka!!


Så här cool tjej hade jag med till dagis idag!!

När jag hämtat Isabell på dagis åkte vi till kompisar i stan. Mamma Monika och hennes flickor Zoé 3 år (som är en av Isabells bästa kompisar) och Estelle som är 10,5 månader (Matildas bästa kompis, snart i alla fall :-)). Isabell va helt lyrisk att få träffa Zoé, tjatar nästan varje dag om att få leka med henne!! Det blev en tur till leket i det fina vädert. Både stora och små barn hade roligt i sandlådan!!


Gäller att ha napp i de små munnarna om man inte vill ha hela sandlådan i munnen :-)

Sen hem till rutinerna igen. Laga mat, trååååååååkigt!!! Blev korvstroganoff.
Barnen kom fint i säng lite innan åtta. Jag läste för en gångs skull godnattsaga för Isabell för jag va sååååå godissugen att jag va tvungen att skicka Robban till kiosken. Bara för det så vaknade Matilda 2 ggr och telefonen ringde 1 gång. Men till slut somnade Bellebus också och jag kunde i lugn och ro avnjuta mitt Plopp och mina Pringles, vad vore världen i all sin glans om inte Pringles fanns???? Men vet ni vad som hände som absolut inte får hända??? Jag somnade till Grey´s anatomy!!! Ja, ja é man trött så é man.

Ha det världsbäst!!! Kramizar

Älskar vårt vårväder!!

Isabell hellycklig imorse när jag väckte henne och sa att hon skulle få åka till dagis. Vet ingen unge som är så glad för sitt dagis som hon. Hon brukar fråga "mamma när får jag åka hem till dagis" efter hon har varit ledig eller sjuk några dagar.

Efter dagis körde vi till Matzskor och köpte nya töfflor till Isabell, blev ett par röda foppatofflor. Sen hem och tog en fika på altanen, vilken vår det har blivi!!. Jag har längtat så efter detta. När vi fikat la vi ut en stor filt på gräsmattan där jag och Matilda satt och mös i solen medan Isabell sprang rundor och lekte. Hon e allt en liten tokig flicka, undrar var dom får allt ifrån ;-) !!!


Söt liten sommarflicka!!


Blev husmanskost till middag, köttbullar, sås, potatis och morötter. Det är nog min favoriträtt!!! 19.30 stupade båda mina sessor i säng.

Nu har jag inte tid med detta längre dubbla avsnitt desperate housewives!!!!  Trevlig kväll!! C ya 2morro!!!


Ledig måndag!!

Jag fick sova länge idag, inte så länge som jag vela vaknade av att jag hade ont i nacken. Fattar inte vad jag har gjort, sovit jättekasst pga av detta ett par nätter nu. Sitter nog konstigt när jag ammar Matilda på natten.

Efter frukost ville Isabell vara en prinsessa så det fick hon så klart bli. Visst é hon söt?! Platåplastskorna var för hala att gå i så jag fick modifiera om hennes töfflor så dom blev prinsesskor. Syns inte så bra på bilden men rosa sidenrosett sitter där på.


Söt liten prinsessa!!

Nu har Matilda börjat att försöka sätta sig upp själv i spjälsängen så vi tyckte att det var hög tid att sänka den. Hon undrade nog vad det var för bus som hände. Nu när jag skulle lägga henne började hon bara skratta och leka omkring, det var nog inte så slugt att låta henne busa i den innan, men, men till slut så somnade hon.


Bus, bus bus.



Sen blev det trädgården hela långa dagen. Robban roade sig med att få loss en stubbe. Mamma kom och hälsade på. Hon hade fika med sig som vi avnjöt på altanen. En runda till leket  blev det också. Tildisen tyckte att det kändes konstigt med sanden. Gick inte in förrän vid fyra och då blev det matlagning. Pommes och lövbiff. Isabell va så trött efter dagens uteaktiviteter så hon satt nästan och somnade vid middagsbordet. Sen blev det bad för smutsiga tjejer.

Nu skall det bli skönt att hålla kväll. Ses här imorgon.

Påskfirande igen!

På förmiddagen var vi på Familia, trodde vi skulle köpa nya "töfflor = Foppatofflor" till Isabell men hittade inga. Blev dock ett par gympaskor. Hon var nog den enda på hela dagis som fortfarande hade vinterskor på sig.


Isabells nya gympa som blinkar!

Efter Familia blev det påskfirande hos farmor och farfar. Farbror Rikard och gammelfarfar var också där. Blev supergod fläskfilé med ris och sås. Me like!!!! Tack för en trevlig dag!!


Två sovande prinsessor!

Ha en skön söndagkväll!! Ses här imorgon!!

Påskafton

Idag har det varit en lugn dag. Stack och handlade på Citygross i Hyllinge på förmiddagen. Efter lunch kom min pappa och Annsofi en snabb runda med påskägg till barnen. Tack snälla för de fina kläderna!!

När dom hade kört så blev vi inbjudna till våra ryggrannar för planering av nedhuggning av alla våra äppelträd, skall bli tujor istället. Ett jäkla jobb men helt klart värt det. Skall jag säga som slipper gräva upp äppelträden :-). Kul att prata med dom, mycket trevliga och Isabell hade jätteroligt med deras flickor som dock är lite äldre än Isabell.

Gick in till oss vid femtiden för matlagning, var lite lata så det blev bara stekt kassler och majskolvar. Gott och lätt, det tycker vi om!!!! Efter middagen blev det bad för tjejerna.


Söta små badflickor!!

Godkväll och C ya 2morro!!


Långfredag!!

Robban gick upp med tjejerna kl 7 idag och jag fick sova länge, så skööööönt. När jag väl pallrat mig ner så blev det äggmålning på frukostäggen. Isabell var dock mer intresserad av att äta dem, hon bara tjatade "mamma när får jag äta äggen". Min kycklingmålning var hon inte alls imponerad av  det tog alldeles för lång tid för en äggsugen tös, därav lite tjuvsmakning på det ena ägget :-).


Vad tycks om vår konstnärliga talang??

På eftermiddagen åkte vi till mormor för att påskfira. Tack mormor för jättegod påskmat. Efter middagen blev det en tur till granets lekplats, Bellebus älskar det leket. Sen blev det påskäggsdags och kaffe. Mysig långfredag. Nu ligger båda töserna och drömmer sött och vi kollar talang. 


Hur gooo och glaaa kan man va??

Ha det bäst!!! C ya 2morro!!

Nu reser vi till blåkulla!!


Söt liten påskkärring!!

Isabell har varit på dagis och haft påskfest. Söta små påskkärringar var det där. Jag och Tildisen har varit på jobb och lånat en overhead. Kanske kan jag få upp mitt namnkorsord på väggen nu när vi är långlediga.. eller rättare sagt nu när Robban är långledig.

Jag och Matilda har haft värsta kriget idag. Jäkla unge hon vill helt enkelt inte ha någon middag. Gröt, fruktpuré och välling går bra men middag it´s a big no no. Hon vill helt enkelt inte ha, grrrr!!!

Efter dagis ville Isabell tvunget till farmor och farfar, så så fick det bli. Dom bor ju nästan grannar med oss. Isabell säger tack för middagen och jag säger tack för fikan. Dom åt lax till middag och det är inte riktigt min favorit. Man är väl dum som inte gillar det, men, men sån är jag.

Vi säger tack till farbror Rikard för hjälpen med däckbyte på bilarna. Han hade köpt nya verktyg så han bytte däck på tre bilar inom en timme. Bra jobbat.

Ha en fortsatt bra skärtorsdag!!!

Tillslut blev det en skön onsdag!!


Isabell önskar alla en glad påsk!!

Jag och Matilda tillbringade den först så grå och regniga dagen hemma med massa bus. Min stora flicka var på dagis och hade påskpyssel för sig. När jag hämtade henne överraskade hon mig med fint påskpynt som hon hade gjort (se bild). Mammas duktiga flicka!!


Alla kusinerna!! Den stora killen är Felix sen kommer hans lillebror Lukas.
Sen är det lilla Matilda och storasyster Isabell!!

Efter dagis bar det av till moster Lotta och kusinerna. Det blev en underbar eftermiddag. Isabell lurade ut oss alla att leka med henne. När vi alla väl var ute så tyckte hon att "kom nu så går vi in på Lukas rum". Försöker allt dribbla med oss det lilla charmtrollet :-)!!!!!


Så här kul har man hos moster Lotta!! Fotboll med Felix och kana! ♥

Tack för idag!! Puss och kram ses här imorgon!!


En lat tisdag hemma!

Små sötnosar vid påskriset!
Små sötnosar vid påskriset

Idag har jag inte gjort mycket. När Bellebus va på dagis gick jag och Matilda här hemma och mös och lekte!! Tvätta en maskin, det va allt..

När jag hämtat Isabell så fikade vi. Sen blev det påskpynt, det tyckte dom va roligt. Isabell hängde äggen, alla på samma gren så lite omorganisation blev det allt när hon inte såg. Fjädrarna tyckte hon var försvåra att sätta dit så då berättade hon för mig att "mamma jag är faktiskt upptagen med annat nu", så dom fick jag själv sätta. Matilda pratade väldigt med fjädrarna med gott det smakade dom inte.

Nu ska jag hålla kväll. Det betyder käka lite godis, kolla på tv och somna på soffan. :-).
Ha en fortsatt trevlig kväll!!

En dag i Landskrona!



På granets lekplats med mormor!!

Blev en tur till Landskrona efter dagis. Gick ner och köpte en ny mössa till Isabell (se bild). sen gick vi till mormor           som snart skulle sluta jobba. Utanför mormor blev Isabell kissig och 20 min till mormor skulle komma hem, vad göra?bor min moster Anita nästan granne med mamma, tack för lånet av toa :-)! 

Efter fika hos mormor blev det en tur till granet i det fina vädret. Isabell älskade lekplatsen. Jag körde hem vid 18.00, lyckades hålla båda barnen vakna i bilen!!

 Nu sover båda barnen gott och jag börjar bli nöjd med min bloggdesign, 4-now!! Får fixa bilden runt om och lite annat. smått och gott. Tänke att nu får jag nog börja skriva i min blogg oxå!!! Från och med nu skall jag försöka att skriva varje dag.

Åh vad va det som lät?? Åh det lät igen! Nu vet jag vad det är, det är sängen som kallar *skratt*

Sov gott och dröm sött så ses vi här imorgon!!!

RSS 2.0